Προσφορά!

Lancome La Nuit Tresor Musc Diamant Eau de Parfum (Tester)

106.91 53.50

Lancome La Nuit Tresor Musc Diamant Eau de Parfum (Tester), λουλουδένιο άρωμα με ανατολίτικο άγγιγμα για αισθησιακές γυναίκες.

75ml75ml
Εκκαθάριση
Κατόπιν Παραγγελίας
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Lancome La Nuit Tresor Musc Diamant Eau de Parfum (Tester), μοιάζει με σπάνιο διαμάντι εκθαμβωτικής λάμψης. Συνδυάζει το μοντέρνο με το εκλεπτυσμένο και περικλείεται από άφθαρτο αισθησιασμό. Μία δελεαστική καρδιά αποστάγματος τριαντάφυλλου που αλληλοϋφαίνεται με τον υπέρμετρο πλούτο του μόσχου και, μαζί, περικλείονται στην υπογραφή και βανίλιας.

Νότες κορυφής: φύλλα βιολέτας, σμέουρα

Μεσαίες νότες: τριαντάφυλλο, φρέζια

Νότες βάσης: βανίλια, λευκός μόσχος

 


Σημείωση: Τα tester είναι ειδικές συσκευασίες οι οποίες φτιάχνονται από τον κατασκευαστή μόνο για σκοπούς προώθησης του προϊόντος. Αφορούν αυθεντικά αρώματα τα οποία είναι αχρησιμοποίητα και η μόνη διαφορά τους με το κανονικό εμπόρευμα έγκειται στην συσκευασία τους. Το κουτάκι τους είναι λευκό ή καφέ, αναγράφεται η ένδειξη “tester” και είναι χωρίς το σελοφάν καθώς προορίζονται εξαρχής για επαγγελματική χρήση. Σε κάποια αρώματα μπορεί να μην υπάρχει το καπάκι. Καθώς τα tester κατασκευάζονται καθαρά για λόγους προώθησης του αρώματος, η ποιότητα τους είναι ακριβώς ίδια με αυτή του κανονικού εμπορεύματος.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Brands Αρώματος

Lancome

Τύπος Αρώματος

Gourmand / Γλυκά, Άρωμα Μόσχου, Βανίλια, Φρουτώδη

Περιεκτικότητα

75ml