Προσφορά!

Trussardi Sound Of Donna Eau de Parfum (Tester)

111.53 55.77

Trussardi Sound Of Donna Eau de Parfum (Tester), ένα άρωμα για γυναίκες που είναι νέες, πολυάσχολες, αγαπούν τη δουλειά τους και τον ελεύθερο χρόνο τους.

100ml100ml
Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Trussardi Sound Of Donna Eau de Parfum (Tester), ένα άρωμα για γυναίκες που είναι νέες, πολυάσχολες, αγαπούν τη δουλειά τους και τον ελεύθερο χρόνο τους. Κομψό αλλά και αντισυμβατικό, το Sound of Donna είναι ένα άρωμα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Ανήκει σε μια νέα οσφρητική οικογένεια: Ανατολίτικο, Floral, Gourmand, Ξυλώδες. Το άρωμα αποτίνει φόρο τιμής στην κομψότητα του οίκου, αλλά με ένα άγγιγμα ανυποχώρητης θηλυκότητας, ικανό να κερδίσει το κοινό, όπως μια pop επιτυχία.

Νότες κορυφήςμανταρίνι, πράσινο αμύγδαλο, μανόλια

Μεσαίες νότεςτουμπερόζα, τριαντάφυλλο, ηλιοτρόπιο

Νότες βάσηςπατσουλί, σανδαλόξυλο, κάστανο, σαντιγί

 


Σημείωση: Τα tester είναι ειδικές συσκευασίες οι οποίες φτιάχνονται από τον κατασκευαστή μόνο για σκοπούς προώθησης του προϊόντος. Αφορούν αυθεντικά αρώματα τα οποία είναι αχρησιμοποίητα και η μόνη διαφορά τους με το κανονικό εμπόρευμα έγκειται στην συσκευασία τους. Το κουτάκι τους είναι λευκό ή καφέ, αναγράφεται η ένδειξη “tester” και είναι χωρίς το σελοφάν καθώς προορίζονται εξαρχής για επαγγελματική χρήση. Σε κάποια αρώματα μπορεί να μην υπάρχει το καπάκι. Καθώς τα tester κατασκευάζονται καθαρά για λόγους προώθησης του αρώματος, η ποιότητα τους είναι ακριβώς ίδια με αυτή του κανονικού εμπορεύματος.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Brand Αρώματος

Trussardi

Τύπος Αρώματος

Floral, Gourmand / Γλυκά, Αμύγδαλο, Ξυλώδη

Περιεκτικότητα

100ml