Τρόποι Αποστολής

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω του αυξημένου όγκου εργασίας των εταιρειών ταχυμεταφορών, αναμένονται τυχόν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝ. ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ – BRANDPERFUMES (www.brandperfumes.gr) προσφέρει τους παρακάτω τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας. Οι παραδόσεις ηλεκτρονικών παραγγελιών πραγματοποιούνται μόνο εντός φυσικών ορίων της Ελλάδος.

Αποστολή στη διεύθυνση που θα υποδείξετε
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αποστολή της παραγγελίας σας σε οποιαδήποτε διεύθυνση επιθυμείτε. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε με SMS το πρωί της ημέρας παραλαβής του δέματός σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραμείνει το δέμα σας στο υποκατάστημα της ταχυμεταφορικής, παρακαλούμε λάβετε υπόψη πως ο μέγιστος χρόνος παραμονής ενός δέματος ανέρχεται στις 5 εργάσιμες ή 7 ημερολογιακές ημέρες.

Παραλαβή από κατάστημα της ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝ. ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ – BRANDPERFUMES (Click Away)

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία στο φυσικό κατάστημα της BRANDPERFUMES. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε τηλεφωνικά από τους υπευθύνους του καταστήματος που έχετε επιλέξει, μόλις το δέμα σας είναι έτοιμο προς παραλαβή. Ο μέγιστος χρόνος παραμονής της παραγγελίας σας, στο κατάστημα BRANDPERFUMES ανέρχεται στις 3 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας των 3 εργασίμων ημερών, το δέμα επιστρέφει στην αποθήκη του ηλεκτρονικού καταστήματος και δεν θα βρίσκεται διαθέσιμο προς παραλαβή.

Αποστολή σε υποκατάστημα της SPEEDEX

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε υποκατάστημα του δικτύου της SPEEDEX. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε με SMS εφόσον το δέμα σας είναι έτοιμο προς παραλαβή στο υποκατάστημα που έχετε επιλέξει. Ο μέγιστος χρόνος παραμονής των αποστολών στο υποκατάστημα SPEEDEX ανέρχεται στις 5 εργάσιμες ή 7 ημερολογιακές ημέρες. Δείτε τα σημεία εξυπηρέτησης όπου μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας

Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier
800+ σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την ελληνική επικράτεια, και σε δυσπρόσιτες περιοχές χωρίς επιπλέον χρέωση.
Online σύστημα ιχνηλάτησης και εντοπισμού (trach & trace) των αντικειμένων σας.
Προσωπική τηλεφωνική εξυπηρέτηση (για πελάτες με σύμβαση)
ολοκληρωμένη γκάμα πρόσθετων υπηρεσιών, ικανές να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Τι περιλαμβάνει η βασική υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ
Παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα (αποστολές εντός Πόλης – Intracity) ή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (αποστολές Πόλη-Πόλη – Domestic)

  • Πόρτα-Πόρτα: παραλαβή και επίδοση αποστολής από τη διεύθυνση του αποστολέα στη διεύθυνση του παραλήπτη
  • Θυρίδα-Πόρτα: παραλαβή της αποστολής από σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου ΕΛΤΑ Courier (κατάστημα ή πρακτορείο, κατάστημα ΕΛΤΑ) και παράδοση στην πόρτα του παραλήπτη
  • Πόρτα-Θυρίδα: παραλαβή της αποστολής από τη διεύθυνση του αποστολέα, παράδοση και παραλαβή από τον παραλήπτη σε σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου ΕΛΤΑ Courier (κατάστημα ή πρακτορείο, κατάστημα ΕΛΤΑ)
  • Θυρίδα-Θυρίδα: παράδοση και παραλαβή σε και από σημείο του δικτύου ΕΛΤΑ Courier (κατάστημα ή πρακτορείο, κατάστημα ΕΛΤΑ)

Αποστολή με TCS Courier
ΟΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ TCS COURIER SERVICES ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ
Δεσμευτικός χρόνος επίδοσης του ταχ/κού αντικειμένου. Η TCS COURIER SERVICES παραδίδει σύμφωνα με την επιθυμία του χρήστη την επόμενη ημέρα σε Αθήνα ,εντός 1-3 εργάσιμων στην επαρχία και αυθημερόν σε Αθήνα. Επίσης διεκπεραιώνει επείγουσες παραδόσεις σε διάστημα 2-3 ωρών μέσα στην Αθήνα.

Αποστολή με TCS Courier Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier Αποστολή με Speedex Courier
Εντός Αττικής Μόνο Εκτός Αττικής Εκτός Αττικής
Χρόνος παράδοσης 1 – 3 εργάσιμες 1 – 6 εργάσιμες 1 – 7 εργάσιμες
Κόστος αποστολής ΔΩΡΕΑΝ* ΔΩΡΕΑΝ* ΔΩΡΕΑΝ*

Χρόνοι και Κόστη Αποστολών

(*) Για παραγγελίες συνολικής αξίας 69€ και άνω, το κόστος αποστολής είναι δωρεάν. Για οποιαδήποτε άλλη παραγγελία, το κόστος αποστολής είναι 3€ ανεξάρτητα από τον τόπο προορισμού.