Τρόποι Αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝ. ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ – BRANDPERFUMES (www.brandperfumes.gr) προσφέρει τους παρακάτω τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας. Οι παραδόσεις ηλεκτρονικών παραγγελιών πραγματοποιούνται μόνο εντός φυσικών ορίων της Ελλάδος.

Αποστολή στη διεύθυνση που θα υποδείξετε
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αποστολή της παραγγελίας σας σε οποιαδήποτε διεύθυνση επιθυμείτε. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε με SMS το πρωί της ημέρας παραλαβής του δέματός σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραμείνει το δέμα σας στο υποκατάστημα της ταχυμεταφορικής, παρακαλούμε λάβετε υπόψη πως ο μέγιστος χρόνος παραμονής ενός δέματος ανέρχεται στις 5 εργάσιμες ή 7 ημερολογιακές ημέρες.

Παραλαβή από κατάστημα της ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝ. ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ – BRANDPERFUMES
Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία στο φυσικό κατάστημα της BRANDPERFUMES. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε τηλεφωνικά από τους υπευθύνους του καταστήματος που έχετε επιλέξει, μόλις το δέμα σας είναι έτοιμο προς παραλαβή. Ο μέγιστος χρόνος παραμονής της παραγγελίας σας στο κατάστημα BRANDPERFUMES, ανέρχεται στις 3 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας των 3 εργασίμων ημερών, το δέμα επιστρέφει στην αποθήκη του ηλεκτρονικού καταστήματος και δεν θα βρίσκεται διαθέσιμο προς παραλαβή.

Αποστολή με ΕΛΤΑ – Courier
800+ σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την ελληνική επικράτεια, και σε δυσπρόσιτες περιοχές χωρίς επιπλέον χρέωση.
Online σύστημα ιχνηλάτησης και εντοπισμού (trach & trace) των αντικειμένων σας.
Προσωπική τηλεφωνική εξυπηρέτηση (για πελάτες με σύμβαση)
ολοκληρωμένη γκάμα πρόσθετων υπηρεσιών, ικανές να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Τι περιλαμβάνει η βασική υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ
Παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα (αποστολές εντός Πόλης – Intracity) ή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (αποστολές Πόλη-Πόλη – Domestic)

  • Πόρτα-Πόρτα: παραλαβή και επίδοση αποστολής από τη διεύθυνση του αποστολέα στη διεύθυνση του παραλήπτη
  • Θυρίδα-Πόρτα: παραλαβή της αποστολής από σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου ΕΛΤΑ Courier (κατάστημα ή πρακτορείο, κατάστημα ΕΛΤΑ) και παράδοση στην πόρτα του παραλήπτη
  • Πόρτα-Θυρίδα: παραλαβή της αποστολής από τη διεύθυνση του αποστολέα, παράδοση και παραλαβή από τον παραλήπτη σε σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου ΕΛΤΑ Courier (κατάστημα ή πρακτορείο, κατάστημα ΕΛΤΑ)
  • Θυρίδα-Θυρίδα: παράδοση και παραλαβή σε και από σημείο του δικτύου ΕΛΤΑ Courier (κατάστημα ή πρακτορείο, κατάστημα ΕΛΤΑ)

Αποστολή σε υποκατάστημα της SPEEDEX
Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε υποκατάστημα του δικτύου της SPEEDEX. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε με SMS εφόσον το δέμα σας είναι έτοιμο προς παραλαβή στο υποκατάστημα που έχετε επιλέξει. Ο μέγιστος χρόνος παραμονής των αποστολών στο υποκατάστημα SPEEDEX ανέρχεται στις 5 εργάσιμες ή 7 ημερολογιακές ημέρες. Δείτε τα σημεία εξυπηρέτησης όπου μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Αποστολή σε διεύθυνσηΑποστολή σε υποκατάστημα SPEEDEXΑποστολή με ΕΛΤΑ – Courier
Εντός ΑττικήςΕκτός ΑττικήςΝησιωτική Ελλάδα / Δυσπρόσιτες περιοχές
Χρόνος παράδοσης1 – 3 εργάσιμες1 – 4 εργάσιμες2 – 5 εργάσιμες1 – 5 εργάσιμες1 – 5 εργάσιμες
Κόστος αποστολήςΔΩΡΕΑΝ*ΔΩΡΕΑΝ*ΔΩΡΕΑΝ*ΔΩΡΕΑΝ*ΔΩΡΕΑΝ*

Χρόνοι και Κόστη Αποστολών

(*) Για παραγγελίες συνολικής αξίας 69€ και άνω, το κόστος αποστολής είναι δωρεάν. Για οποιαδήποτε άλλη παραγγελία, το κόστος αποστολής είναι 3€ ανεξάρτητα από τον τόπο προορισμού.