Τρόποι Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους online, το ηλεκτρονικό κατάστημα της BRANDPERFUMES (www.brandperfumes.gr) προσφέρει τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με αντικαταβολή
Πληρωμή με μετρητά στον συνεργάτη της επιχείρησης μας (Εταιρεία Ταχυμεταφορών) την ίδια στιγμή που παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στη διεύθυνση που έχετε εσείς υποδείξει.

Πληρωμή με Paypal
Πληρωμή στο Paypal Account του brandperfumes.gr

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα
Πληρωμή μέσω χρέωσης της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας(Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners). Η χρέωση της κάρτας σας γίνεται την ημέρα της τιμολόγησης της παραγγελίας σας. Η BRANDPERFUMES έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτα σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Πληρωμή με MasterPass
Στην πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) διατίθεται η δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών MasterPass. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Alpha Bank

Προπληρωμή για παραλαβή στο κατάστημά μας
Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την παραλαβή στο κατάστημά μας, έχετε τη δυνατότητα να προπληρώσετε μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας.